Introductie : Ik heb al ruim 15 jaar ervaring als interim manager in het (primair) onderwijs. Deze beslaat vrijwel alle denominaties. Behalve de ervaring

  • <div class='slidertitel'>BAAN ONDERWIJS EN INTERIM MANAGEMENT</div><div class='slidertekst'></div>
INTERIM MANAGEMENT
ONZE DIENSTEN
ONZE REFERENTIES

Introductie

Ik heb al ruim 15 jaar ervaring als interim manager in het (primair) onderwijs. Deze beslaat vrijwel alle denominaties. Behalve de ervaring in het regulier (basis)onderwijs, strekt deze zich ook uit in het montessori onderwijs en het speciaal onderwijs in vrijwel alle clusters. Tevens heb ik kennis van verbetertrajecten voor zwakke scholen.

Mijn kracht ligt in het samenbinden van mensen door zelf een open en constructieve houding aan de dag te leggen. Uitgaande van vertrouwen en professionaliteit benut ik kansen om de school als organisatie verder op te bouwen. Ik hecht veel waarde aan een goede samenwerking en communicatie met de medewerkers. Dit geldt uiteraard ook voor leerlingen en ouders. We doen het met elkaar maar als het nodig is hak ik knopen door en ga ik moeilijke beslissingen niet uit de weg. Ik loop niet weg voor problemen maar stel ze aan de orde. Moeilijke gesprekken zie ik als een uitdaging."Het zou, bijvoorbeeld, een wonder zijn, als ik een steen vallen liet en hij omhoog steeg.
Maar is het geen wonder dat hij naar de grond valt?"


Alfred Polgar
Oostenrijks schrijver 1873-1955


ga naar ons twitter account ga naar ons linkedin account
Een selectie van mijn klanten
EBF Versie T 8.0.1
x
close